Nak Souvenier best?

Siapa Lagi Glamour Dari Hanis Zalikha?

Ada tak orang boleh bagitau kat sini, siapakah gerangan yang lagi glamer dari Hanis Zalikha ni?

Saja je tajuk cenggitu. Sebab rata rata blog tengah kecoh yang Hanis Zalikha ni tersenarai antara yang ngetop dalam google search di Malaysia.. Bila agaknya nama sendiri nak jadi camtu kan.. Angan - angan mat jenin je la... Takpe, suatu cita bermula dari angan.. Tambah usaha pasti jadi kenyataan.. Ewah.

Datuk CT pun kalah tau dengan Hanis Zalikha ni.. Ada ke yang tak kenal dia?.. Dia ni merupakan seorang model, student dan menulis blog.. Kalau dah glamer.. Blog pun macam goreng pisang panas la..

Nak goreng pisang le.. Bagi semangat blog ni masuk list search engine.. Tahun bila?.. Tunggula ye.. sampai berjanggut..

Anyway.. congrats hanis Zalikha..

7 comments:

Rozuan Ismail said...

dtg pg2 klik nuffnang,,tahniah hanis zalikha

MIMIE AIZA said...

mmg dia fames sgt2.. x de sape buleh lawan dah..
:)

Ayeine Aeven said...

Nadia Bayu penah dengar? hehe.. ramai gak peminat tuh!! tapi tak sehebat hanis zalikha la,,

M I A J A M A L U D D I N said...

yep.. die mmg femes gile.. pandai.. tgk die present pown.. fuhh! dah mcm prof..

peah @ peps said...

uishh...awek cun..maneer tak glamernyerr...kan..

New Entry: Tempat Makan Best Kat JB
New Entry: UTM, Skudai
New Entry: Thistle, JB, Part 1
New Entry: Thistle, JB, Part 2

shapoji said...

inibelogsaya anatara first blog yg aku add....

d_LA said...

KUAT TOL KAN PENANGAN BLOG NI..BANGGA TAW..DLA POM WAT EN3 PASAL HANIS ZALIKHA ARINI..

LATEST EN3
BANNER DR AYEEM

TAHNIAH HANIS ZALIKHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...