Nak Souvenier best?

Gambar Lady Gaga Buat Show Panas!!!

PENYANYI yang terkenal dengan imej dan fesyen pelik Lady Gaga terus mengejutkan dunia hiburan apabila tampil tanpa memakai coli ketika membuat persembahan di 02 Arena, London, baru-baru ini.

Gaga yang muncul di pentas dengan pakaian yang telus-pandangan telah mengejutkan penonton apabila dilihat tidak memakai coli di sebalik pakaian tersebut.

Tanpa memakai seluar dalam, penyanyi itu dilaporkan menutup bahagian alat sulitnya cuma menggunakan dua lapis pita pelekat saja.

Walaupun berjaya menghiburkan para peminat menerusi lagu-lagu 'berhantu'nya, penampilan Gaga yang berani dan melampau itu lebih mencuri tumpuan media.

Terdahulu, fesyen baju daging yang digayakannya pada acara Anugerah MTV telah dinobatkan sebagai fesyen paling menonjol untuk tahun 2010 oleh Time Magazine.

~Ada gambar ke?.. Google la sendiri.. Atau baca kat mstar sebab ni pun baca kat mstar.. Bikin Panas di tengahari..

7 comments:

saiazuan said...

gaga ni gile..

alinac lover said...

hahahaha

ada je dia kan

Lis Amir said...

x pernah suke ladu gaga +_+

Mama Zharfan said...

tak minat ah..sbb minah ni mcm tak betul :p

kay yea said...

dye neh dah gile vavi kowt..hahaha~~

Papa Mifz said...

saje je la tuh nak cari kontreversi...baru la lg famous kiranye...kalo famous sebab betul2 bakat ke kan elok...hmmm...

nur said...

saiazuan
ada mslh kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...