Nak Souvenier best?

Perhatian Semua Bloggers..Ada Ke Yang Belum Tidur?


Tolong tolong..
Ada ke sesiapa yang tahu mana nak cari set kerusi yang sejibik macam gambar kat atas.. (Tolong orang Nak Tolong Orang).. credit picca to jordan lye.

Jika sesiapa tahu minta tolong bagitau le kat mana nak cari and harga lebey kurang berapa.. Thank you..

8 comments:

Mama Zharfan said...

me belum tido--kat uk baru pukul 5.20 ptg...tp dh nak masuk isyak pun ni..gelap mcm mlm dh

namaku annonymous said...

salam. saya belum tido..sedang menanti mata menutup..hehehe...

hurm, kerusi tu? entah ar..tak pernah lak jumpa..hehe.

macik said...

nasib baik tak tido lg..hoho..
tp,,tak penah tgk la plak kerusi mcm tu..hee~

Peri PiA said...

salam nur

alamak,mcm mane nak tlg ye pia xpandai

SRSY10 said...

salam..mungkin boleh survey kat kedai2 perabot yang nampak exclusive

chentaMAYA said...

xtaw! ehe~

ardinihumaira said...

dni tdo awal semalam :D

mummy_ayu said...

cantikla dear..try tgk kat cavenci ke tak de??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...