Nak Souvenier best?

TIPS TINGKATKAN FOLLOWER


Nak kongsi tips tingkatkan follower? Silalah komen di comment box tu ye.. Sebenarnya ada persoalan bermain di minda ni.. Bahawasanya kenapakah terjadi sebegitu rupa.. Sila rujuk gambar di sebelah ye.. Kenapa jadi macam tu.. Ada tak sesiapa boleh tolong explain?.. Maklumla.. tidak begitu expert dalam hal sebegini.. Kenapa mula mula takde pun kena word verification ni?.. Now ada pula.. Atau mungkin ada tips untuk tak perlu verify word untuk follow sesuatu blog.. Atau adakah tan pemilik blog itu setting word verification ni?.. Otak dipenuhi tanda soal.. Tajuk tiada kaitan?.. Eh ada juga.. Cara memfollow sesebuah blog adalah dengan klik follow di blog tersebut, bila keluar follow this blog, klik aja kat situ. Tapi kenapa pula ada word verification kat situ...

15 comments:

Miza Yusof said...

sekarang belum jumpa lagi macam ni. selalu bab komen lah. rasa leceh. hehe. tambah-tambah yang tak buat pop up window, arghhh! lepas tu kena masukkan verification words pulak. adeh -.-

nak cakap pun tak guna sebab lain orang lain ragamnya :)

Sepatu Hijau said...

salam

kak, kode tu memang kelaur kalau kita follow terlampau banyak blog dalam sehari...

syira selalu je kena :)

bila dah keluar kode tu,,,

syira stop dulu follow nanti sambung besok lak :)

Peri PiA said...

tak pernah pula mase klik buton follower kena mcm tu

Sharifah nor said...

setuju dgn sepatu hijau. masa akak mula2 blogwalking..dgn semangat berjuang..mmg banyak ler blog yg akak follow..tau2 keluar word v tu..jadi tu paham2 aje lah..komp. tu nak pastikan yg kita ni manusia atau robot !!!! Dan..akak paling tak suka word v tu..bila ada kat komen..kdg2 dua kali pun tak betul lagi...

the triplets said...

selalu gak kena...nape eh?
lepas tu ada tanda orang duduk atas kerusi roda, nak test buta huruf kot...tak tau

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

erm,, sy x pernah kena lagi,, mungkin u folo byk sgt kot time tu,,

Mama Zharfan said...

me belum pernah kena..sbb me jrg folo-molo byk2 dlm sehari hehehhe

iszieylyanziy said...

pernah alami,,dorang kata sebab follow banyak sangat,,,is pon xtao apa sebab nye,,

baincardin said...

yg kene tu sabar jelaa...

*Jom layan 'Part 4' plak. ngeeee....^_^

teratai said...

salam nur,

biasanya tang komen je keluar word verification ini..follow tu x penah lagi! Hairan bin ajaib tu!

mia said...

huwa info baru..mia xpenah dpt ni..ehehee

azzey said...

nur: pnh juga dulu sblm ni tejumpa macam gini.....

p/s: slm nur.....sht ke?...:)

DiaUmaiNiNaz said...

masa internet slow masa tu la keluar WV tu..mau tension dibuatnya bila klik follow...

nora said...

tak penah jumpa lagi cmni

princeduyong said...

oooo...camtu yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...