Nak Souvenier best?

Beratnya.. Perlukah diet?

Tak caye.. Meh timbang kat sini ; Timbang berat blog anda

Penting ke blog yang ringan ringan ni?.. pendapat anda?

Jadi kena diet la ye.. Macamana nak diet.. Rasanya tak bagi pun blog ni makan nasik ke hatta minum air sekalipun.. Kene masuk gym la lepas ni nak bagi kurus sikit.. Takpun masuk Biggest Loser Asia.. Lebih mencabar dan lagi ketara nampaknya.. Takde ke siapa siapa yang nak anjurkan The Biggest Loser Blog..

Takpun masuk Mari Menari.. Oh ye.. season 1st ni dah habis kan?.. Siapa la yang berjaya jadi juara tu.. Kali ni kurang melayan MM ni sangat.. Sebab bukan artis.. Apa kata diorang wat khas untuk blogger plak.. Ada ke bloggers nak join ye?..

2 comments:

sekuk tawa said...

mueheh..kalo bleyh bwaka blog ni masok gym..memang da lame da dipikol blog ni..

nur said...

jom bawak blog masuk gym..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...