Nak Souvenier best?

Oh Anugerah Skrin 2010

Sekarang tengah berlangsung Anugerah Skrin 2010 di TV3. Ingatkan cerita apa tadi..

Sempat tengok si Mia Sara Nasuha tu jadi penyampai award. Untung dia kan.. Kecil kecil lagi dah glamer gitu.. Comel sangat budak kecik tu memakai baju gown warna merah.. Lisa Surihani tu pun memang dah cantik.. Pakai apa pun memang cantik. Untung jadi Lisa Surihani.. Dia belajar untuk jadi Lawyer la kan.. Kira bukan calang calang orang la Lisa Surihani ni..

Tidakle menonton sebab tengah buat kerja lain.. Dengar sayup sayup di kejauhan sudah le.. Karang kalau nak tahu siapa yang menang.. jenguk je nanti latest entry.. Pasti ada blogger blogger rajin tahap dewa ni meng update kan blog dengan senarai penuh pemenang Anugerah Skrin 2010 tu..

Sama sama kita nantikan...

4 comments:

.ima. said...

comel gilak die! geram betol.ase nak cubit2 je! :P

Fyzal said...

tk dpt tgk... herrhh... keja malam.

ardinihumaira said...

dni ingat lisa menang rupanya syarifah amani

peah @ peps said...

sangat cute....

Anugerah Skrin 2010 - The Most Gorgeous and The Most Handsome....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...