Nak Souvenier best?

Ada Sesiapa Yang guna MPV cap Cherry?

Susulan entry pagi tadi.. Beberapa orang membincangkan topik MPV pula.. Rasanya ni yang berkeluarga sesuai la kan.. Kalau berdua aja.. Mungkin tak praktikal, tapi kalau nak balik kampung nak bawak barang satu rumah pun muat..

Terima kasih le pada cik cemomoi yang menceriakan pagi tadi dengan jenakanya dalam komen itu.. terima kasih again.. Ceria la sikit ye .. Release tension pagi..

Berkenaan tajuk tu.. Ada tak kawan kawan yang sedang guna atau pernah guna at least pernah naik MPV brand Cherry ni.. Testimoni anda?.. Pengalamannya.. best ke tak.. Khabarnya kalau tanya kat dealer/ centre dia mestila best.. Tapi kalau pengalaman sendiri tu mungkin lain.. Mungkin ada yang suka.. sebab apa.. Mungkin ada yang tak suka.. sebab apa?.. Cuma sekadar nak bertanya..

2 comments:

Miey said...

Berbaloi untuk wang anda..pretasi dan keselesaan terjamin. Mmg jauh berbeza jika hendak dibandingkan dengan proton exora.

Walaupun mpv buatan china namun spare part tidak jadi masalah, harga berpatutan dan tidak sukar membaikinya jika rosak.

Komen berdasarkan pengalaman memandunya sendiri antara proton exora dan cherry.

nur said...

miey.. thanks.. kalau macam tu boleh la bagitau yg lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...