Nak Souvenier best?

Hati Berbunga: Terima Kasih Nuffnang



Terima Kasih kepada Nuffnang kerana menghadiahkan sebanyak 5 bintang kepada blog ini. Baik hati juge ye Nuffnang ni. Terasa macam bintang glamer pula bila dapat 5 bintang!!

Apa maksudnye 5 star ni?.. tapi kenapa kat Leaderboard sahaja?.. Nuffnang bagila kat semua tu 5 stars.. Lagi la gembira tuan blog ini. Hadiah untuk Tahun Baru sekali ye.. Untuk yang baru nak buat blog atau yang belum kenal Nuffnang ni silala daftar untuk letak iklan Nuffnang ni at blog anda(kalau berminat la kan) . tapi jangan di fraud klik kan.. nanti berputih mata..

10 comments:

Izamir Ridzwan said...

tahniah... 5 bintang tuh

Izamir Ridzwan said...

tahniah... 5 bintang tuh

☆aDihAys☆ said...

wah..5bintang tu..
cik nuffnang tdk suke sama saya..
xde pn nk bg2 bintang...

Mohd Fitri said...

tu bermaksud, iklan di bahagian LB tu paling banyak dapat klik. kalau tak silap lah. hehe

noreed said...

wah bintang-bintang berkedipan lah. tahniah

areteacar said...

mcm mane nak buat tiga2 tuh? cik tikah ade skyscraper tu jer. mcm mane nk ltk lagi 2 ?

LyNn'Azlina said...

bintang ss saya pun full

Mama Zharfan said...

congrats :)
star tu based on how frequent BE singgah kat tempat iklan tu --mine SS jer 5 star, yg lain2 4 star and 3 star each, sbb my BE, 90% kat SS ajer hehehe

AtiEnAbErn said...

nur :tahniah nur ! =)

Miecyber said...

Congrats..

Happy New Year 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...