Nak Souvenier best?

Berebutla remote Control./ Perlawanan Bola Sepak Liga Super?

Ada game bola rupanya malam ni.. Kalau dah peminat tegar bola tu.. Semua game nak belasah tengok kan.. Tak mesti yang diminati... Kalau minat tu mau jadi stadium kot.. Gegak gempita...

Sat lagi Ustaz Amirul pulak ye.. Macam best pula episod malam ni.. Nak tengok!!! Nak tengok macam mana Wiyah tu melalui hari harinya.. Kawan- kawan pernah alami perkara macam ni.. Banyak juga pernah dengar yang bercinta bagai nak rak, in the end tak kahwin pun, sebaliknya kahwin dengan bestfriend awek/ pakwe tu kan.. Isk..

Agak - agak kawan- kawan ni tengok Ustaz Amirul ke Layan Bola?..

Apa kata mereka?.. G tanya sendiri la..

http://menitisenja5876.blogspot.com/
http://kazreal.blogspot.com/
http://aziazidah.blogspot.com/
http://www.baincardin.com/

2 comments:

Nina Juliana said...

Kalau bab ni rasa beruntung la pulak.. sebab menonton tv bukan minat saya.. hik hik hik..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tgk kuali...
hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...