Nak Souvenier best?

Kena Tangkap Khalwat Pulak...

HULU KLANG - Seorang pelakon terkenal bersama dua rakan serumahnya ditahan oleh Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) setelah didapati bersekedudukan dengan dua wanita di tingkat 13 sebuah kondominium di Bukit Antarabangsa di sini semalam.

Pelakon berusia 30-an bersama dua lelaki dan dua wanita itu ditahan selepas didapati dalam keadaan mencurigakan serta tidak mempunyai sebarang ikatan muhrim.

Menurut sumber, tiga anggota penguat kuasa JAIS dan tiga anggota polis telah menyerbu rumah berkenaan pada pukul 6.45 pagi selepas menerima aduan daripada orang awam.

"Serbuan dilakukan setelah polis menerima maklumat terdapat beberapa individu dalam rumah melakukan perkara tidak bermoral dan mencurigakan," katanya di sini semalam.

~Siapa ye agaknya.. Isk.. jaga tepi kain orang pula.. (terfikir : kenapa guna 'tepi kain' ye..- nanti kalau anak2 nanti tanya mak mak nak jawab apa...)

Semoga berita ni menjadi pengajaran/ peringatan pada yang leka..

5 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

aishh.... artis skang nieh :\

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

ishk2..apa mau jd...hurmmm...

Farhana Sahri said...

ish..ish....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sosial abes...

Doctors in India said...

Amazing amount of great, actionable advice. I will keep coming back to this for a while to try and implement many of these! Thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...