Nak Souvenier best?

Waktu Rehat Ni Nak Buat Apa?

Masa Lunch Hour biasanya selain makan lunch la kan, kawan-kawan buat apa ye?.. Berehat?.. Berehat macam mana ye?.. Tidur ke?.. Atau keluar makan dengan kawan-kawan mencuba pelbagai menu baru?.. Ala ala Jalan Jalan Cari Makan tu.. JJCM. Atau, stay saja kat tempat kerja, makan nasi bungkus atau ke masjid tunaikan solat Zuhur (Kecuali hari ni kan.. mestila para jejaka akan ke Masjid untuk solat Jumaat..- Ke ada gak yang jenis tuang solat Jumaat ni?..

Takpun sambil makan sambil ni la masa nak update blog ye.. Ala ala blogger tegar ni kan.. Setiap masa dengan laptop. Kalau tak facebook buka blog.. Takpun faceblog.. Erk.. apa itu faceblog.. dah join ke?.. Siapa yang dah join.. Boleh bagitau pengalaman tak?..

Rasa macam komplikated je nak join.. Iye ke?.. Harap tanggapan ini salahlah ye..

Baikla.. Selamat Lunch ye nanti.. Makan Apa? Makan Di Mana?..


3 comments:

niesz said...

niesz pun x join lagi faceblog tu..ehe..selalu rehat tdo kat surau..haha..

♥LyNnDa♥ said...

betol3x..da join faceblog...tp x paham laa....adeyhh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tue la..
best ke faceblog tue???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...