Nak Souvenier best?

Jom Melodi..

KUALA LUMPUR - Hos program Melodi, Fara Fauzana atau nama sebenarnya Farah Fauzana Mohd. Fadzil, 29, menafikan dia digugurkan daripada program informasi hiburan TV3 itu yang disiarkan setiap Ahad.

Fara yang juga terkenal dengan panggilan Fafau sebaliknya memberitahu, sudah tiba masanya untuk dia mengundurkan diri selepas mengacarakan program tersebut selama enam tahun.

Menurut Fara yang juga deejay radio Hot FM, kontrak bersama Melodi tamat pada 27 Mac depan dan pengumuman secara rasmi pengundurannya akan dibuat sewaktu Melodi bersiaran dari Johor Bahru pada tarikh berkenaan.

Sementara itu, stesen televisyen TV3 yang dihubungi enggan mengulas mengenai isu itu sebaliknya memberitahu, kenyataan rasmi mengenainya akan dikeluarkan pada minggu hadapan.

Isu kononnya Fara digugurkan daripada Melodi mula diperkatakan sejak dua minggu lalu di Internet dan ruangan gosip di media tempatan

4 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

tengah jeling2 melodi ni

Wassalam

wahida said...

minat kat fafau...sbb dia sempoi je orgnya...

salam kenal dan salam ziarah, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

azzey said...

Ada gak terbaca ttg ni..:)

zahidah dihaz said...

lama dah tak tengok melodi..


Tentatif program semalam:

1. Derma darah @ UiTM

2. BPIEF @ BCCK

3. Karnival Mesra Belia Sarawak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...