Nak Souvenier best?

Follower Bertambah? Berkurang?..

"Pas calculation kat atas dapat aku simpulkan.. 100 orang dalam 10 ari?? Macam x caye betul ni. Betul ke? Alhamdulillah.. Time kasih kepade yang sudi follow blog ni. Betul r sesetengah blogger cakap, kalau kite rajin datang blog member2, dorang pun akan rajin datang blog kite gak. Aku xtau r aku rajin ke x tapi aku rase, mereka yang datang singgah blog ni.. lambat or cepat aku akan datang lik blog dorang. Ade yang wat request baru2 ni pun.. aku tunaikan gak walaupun amek mase sikit. So mungkin sebab tu mereka follow kot. Yang ++ best tu, sekarang ni entri2 aku paling kurang pun mesti ade sorang, 2 orang komen. Yang tu paling indah aku rase."

***
Semoga beliau akan lebih bersemangat lagi selepas ini..
Siapakah yang dimaksudkan di atas?

http://kazreal.blogspot.com/

Oke.. bagi yang belum pernah kenai SIDIA.. jom seranggg!!!

11 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

tahniah
kita senang dgn orang
Insyaallah
orang senang dgn kita

Wassalam

.::cintabungablogspot::. said...

tahniah sis! follower da lebey 2000.. jeles dibuatnyer :(

Faztee Danisha said...

thniah krn b'tmbh..sy pun trase nk gitu..tp biar org folow sbb suke..http://shares-something.blogspot.com/

sicKo^ said...

congrats.. congrats

~ PIJA ~ said...

salam nur..

seronok dapat kenal blogger mcm nur..keep in touch ok...:)

Farhana Sahri said...

ada follower berkurang ke..hehee...tp best gk blog ni...=)...smbil2 cri ilham..hehehe

sicomot-comel said...

tahniah eh..

sedar2 je blog ni dah 2000++

=D
keep on blogging ;)

Cik Muda Sae said...

semangat ni yg kita mau..hehe~ tp sy sllu tarak idea nk bikin entry...hmmm~

Adzriel AB said...

mestilah sebab nur rajin ziarah kawan2. kawan2 pun tak lupa nur.

ardinihumaira said...

tahniah ;)

kay_are said...

terharu nye bace entri yang ni.. thanx nye nur =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...