Nak Souvenier best?

PR tu Apa?.. PageRank Rupanya..

~Bila baca syarat kelayakan untuk contest di blog Denaihati ni, terbaca PR3.. Bukan Pilihanraya ye.. Rupenye bila dah di CARI.. maksudnya adalah PageRank.. Apa pula maksud PageRank ni ye kawan-kawan?

-petikan syarat dari
KLIK UNTUK HADIAH iPAD PERCUMA!!!

Kelayakan blog utama

1. Blog mesti PR3 dan keatas.

2. Mesti join mailing list dan diaktifkan (kalau dah join bagus sangat lah).

3. Mesti buat satu entri kreatif tentang contest ni dengan link sponsor dan tinggalkan backlink di ruangan komen dan wall Face Book denaihati.

4. Blog yang aktif dengan sekurang-kurangnya 3 entri setiap minggu.

5. Tidak menggunakan cara yang tidak normal untuk mendapat trafik.- CARA YANG TIDAK NORMAL?.. HMM..

6. Terbuka untuk semua blog 1Dunia.

7. Bahasa bebas janji orang dunia faham.

8. Penganjur ada hak membatalkan mana-mana penyertaan dan mengubah syarat jika perlu.








Check Page Rank of your Web site pages instantly:







This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service





~Cubela check kawan-kawan punye.. blog ALL IN ONE ni 0/10 je.. tak layak le untuk menang iPad2 tu.. Tapi hadiah saguhati tetap ada untuk yang kurang dari PR3

5 comments:

cik pulau said...

cik pulau nyer 1/10.. arghhh.. camne nak dapatkan 3 ni..hish.. ^^,

CPI said...

ha'ahhh laaaa.. tak layak jugakk..cisss sungguh

sicKo^ said...

adiah best.. tapi tak layak.. aduh..

niesz said...

niesz xley nk join..baru rank ke2..hahaha..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hanya yg hebat jew layak nieh...
selamat berjaya buat yg hebat2...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...