Nak Souvenier best?

100,000 Pageviews per month.

Websites must have a minimum of 100,000 Pageviews per month on average.

Websites must have a minimum of 20,000 Unique Visitors per month.

Websites must be rich in Quality Content and will be updated frequently


Menengok kan kepada syarat syaratnye.. Ini blogger taraf Redmummy, Ben Ashaari , Cikgu Dahlia bolehla kan.. Takat blog ciput cinonet cikai cikaro (sesat) ni.. Tak dapekla nak nolong eh... Apa rahsia nak dapat traffik macam tu ye?.. Isk.. Cabaran cabaran...

Kalau blogwalking.. Adoi.. semput semput...

9 comments:

Nina Juliana said...

herrmm.. bak kata MR Ben Ashaari.. ingat tak? Pentingnya blog dikenali.. Jadi jalannya???

Amzar Syazani said...

Syarat untuk aper ni ek ??
jom join bloglist amzar:

http://diariamzar.blogspot.com/2011/02/nak-rombak-bloglist-la.html

c-tea said...

gahaha..patah jari duk bw bro..

ijam ismail said...

adehhhhhh...gler r...mmg terpeleotttt jari...juling mata...besar punggung la kalo cm ni..hahha
=D

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

DaHLia said...

100,000 Pageviews dan 20,000 Unique Visitors per month.

sehari perlu dalam 500 UV per day..
memang langkah awal kena pastikan blog dikenali.. bila dah dikenali, memang banyak dpt pulangannya..

Anyway, syarat Innity ni akan direview selalu..So kena target dan capai cepat Innity tu..takut gak adndainya syarat dah makin naik nanti

Pembawa_Wacana said...

ni pun dah banyak ke apa.... ok la ni.....:)

Mama Kembar 3 said...

syarat innity kan? ari tu tringin nak join, tengok syarat ni je terus cancel, mama mmg blum layak lagi huhuhu

hoya hadis said...

salam kenal..
blog walking jari terpele'ot
jalan-jalan makan angin kaki pulak terpele'ot..
penat juga bila join dunia blogni..
jemput bernjung ke blog ambo yang masih baru..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...