Nak Souvenier best?

Perhatian Warga SHAH ALAM../ Cerita HANI..

Semalam kawan-kawan ada menonton cerita HANI tak? Slot Lestary di TV3 tu. Episod semalam best la juga.. Tenang aje menontonnye ye.. Cuma betulke AlQuran Braille di Malaysia ni cuma ada satu?..

Lepas tu pula nak buat Al Quran Braille dengan Komputer?.. Tak faham sangat ni.. Kot kot pembaca blog ni yang tahu.. Bolehla dikongsi dengan semua disini info tu kan..

Apa kaitan warga Shah Alam dengan entry ni ye.. Sebenarnya nak promote blog ni:
http://gulamelati.blogspot.com/2011/02/kelas-mengaji-masjid-shah-alam.html mengajak sesiapa yang berminat.. Jadi masa baca entry ni terus teringat cerita HANI semalam..

Sedikit cerita Hani semalam
- Hani masuk Darul Quran dan berjaya hafal sebahagian Alquran
- Irfan dah balik Malaysia dan sudah bekerja dengan ayahnya serta sudah berkahwin dengan Aliyah
-Yang kawan Hani lagi 2 orang tu bakal kahwin dan kerja dalam bidang IT dan akan tolong Hani dlm menghasilkan AlQuran Braille..

5 comments:

Biey said...

dah lama tak tengok drama nie..clash ngan drama korea..'dream high' ..hihi..

kay_are said...

saye lak keje jadi memang cite2 tv ni bye2 r.. dulu layan gak hani tu.. sekarang.. memang x dapat r.. tapi betul dream high g best kot =P

Nora Shahaira said...

akak nora jeling2 je...sungguh2 tengok..idak le..

LINA said...

saya tengok ^^

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xbekesempatan nak tgk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...