Nak Souvenier best?

Corelle ke? Coral ke?.. Langkawi...


~Ada tak kawan-kawan yang minat jenama Corelle ni?.. Murah ke?.. Mestilah tak kan?.. Tapi puashati katanya kalau guna ni ye?.. Siapa nak bagi free kat tuan blog ni?.. Amatla di alu alukan..

Ada tak jenama tempatan yang mempunyai ciri-ciri di atas?..

Harganya berapa ye.. Mau makan ratus- ratus juge la kan.. Khabarnya kat Langkawi tu muuraahh.. Ada ke reader blog ni dari sana?.. Boleh bagitau ke harga sana berapa ek?..

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

ek..org langkawi sila begitau..
:D

najwa napatah said...

mak slalu beli mnd ni,,mhl gak ah 3 set maunya dkt sribu. tp kn lngkawi skrang dh mahal sbb bli mrah tp nk bwk kluar tu kne tax rm 80.sme je klau bli kt sni . mmg puas hati pki sbb jatuh x pecah.even dia putih tp kunyit ke apa x melekat.

hehehe.sje nk kongsi.

zahidah dihaz said...

macam bagus je jenama ni...langkawi je ke? labuan ada tak?


New Entry: Semakin berusia semakin bernilai

whitecappuccino said...

suka pakai corelle, ringan dan cantik..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

langkawi banyak barang murah kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...