Nak Souvenier best?

Baru Nak Baca Tentang iPad, dah nak keluar iPad 2?.. Yes Papaya??

Memang biar betik la tu.. Eheh.. Bila menjauhkan sikit perjalanan harini, mula-mula baca tentang iPad yang diberi offer tu.. Kemudian, jumpe pula tajuk iPad 2 nak keluar pada minggu depan.. Yes Papaya? Biar Betik?..

Sebenarnya baru nak cari maklumat tentang Apple iPad tu.. Program keluaran Apple ni kan berbeda dengan Microsoft kan?.. (Haha.. Nampak sangat tak tahu.. Nak tulis term pun terkalut - kalut).. Silakan jangan gelakkan ye.. Tup - tup dah nak keluar iPad 2 pulak ye.. Memang pantas perkembangan gajet dunia ni kan.. Adoi, kalau terlambat camni memang ketnggalan kapal terbang le..

Lalu, menerjahle ke entry ini:http://ariffshah.com/ipad-2-akan-dilancarkan-2-mac-2011/ . Baca sikit-sikit dulu. Tak tersangka la pula ada orang yang tengah menganjurkan contest dengan hadiah yang menarik!! Jangan tak tahu atau jangan terkejut.. Silalah buat- buat terkejut ye.. Blog Denaihati tengah anjurkan contest dengan hadiahnya adalah sebijik Apple iPad.. Rasanya iPad le.. mungkinkah hadiahnye iPad2?.. Sama - sama serbu sini..

http://denaihati.com/apple-ipad-2-malaysia-untuk-teman-setia
HADIAH LUMAYAN BERUPA IPAD2!!
yang juga disponsor oleh Smartgold.biz) dan Ray Ban Malaysia

Jadi, tunggu apa lagi.. jomla join..
Eh kejap, nak habiskan bacaan tentang iPad..

10 comments:

Qaseh ElyaNas said...

hehehe mmg cpt jer nak kuar kan iPad 2.. vee pun x puas lg guna iPad tu.. anyway siyes best bl ada iPad nie, if nak uodate blog pun senang sbb sentiasa ada dlm handbag ^^

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gajet...
sentiasa update..
standard la..

amirah said...

susah nak kejar teknologi skrng...

Medical Value Travel India said...

Thanks for sharing post – much appreciated and now following you! Looking forward to your Post....

Prostate Cancer Treatment in India said...

Thank you, that was just an awesome post!!!.....

Health Blog India said...

its very cute. thanks too share.....

prostate cancer surgery india said...

Great post and thanks for sharing....

Tips and Tricks blog said...

I love that idea. Awesome Post..

Dr. Karan Gupta said...

Thanks for sharing that. It was fun reading it.

Dr. Mohammad Asim Siddiqui said...

That was a VERY interesting one! Seriously interesting.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...