Nak Souvenier best?

Protege Mentor Musim ke-5 TV3 2011| Senarai Nama, Gambar, Biodata, Info | DaHLia's JouRNaL

Protege Mentor Musim ke-5 TV3 2011| Senarai Nama, Gambar, Biodata, Info | DaHLia's JouRNaL

~Tengah baca ni kat blog Cikgu Dahlia ni. Bukan Blog Dahlia Eleanor Iking ye.. hehe.. Sebenarnya terjumpa butang 'create a link'. Saja la kan nak test power. Rupenya masih banyak lagi yang belum dan boleh diterokai di alam siber ini.

Dan lagi satu tengah jalan-jalan tersepak batu la pulak.. Eh.. idokle.. Sobona eh g blogwalking kat blog Riwayat Hariku- Kepunyaan yang tidak asing lagi.. blogger terkenal. Beliau tengah meng'offer' kan iPad 16G tu.. 2nd hand la.. Tapi kondisi sangat oke..

Bila tengok iPad tu- termimpi-mimpi nak memiliknya.. Tapi, tak tahu camne nak guna.. Maklumla.. orang lain ada, kita pun teringin nak ada juge.. Macam dulu, kawan ada henfon, kita pun nak ada henfon. Orang ada iPod, kita pun konon nak up juge.. Last last benda canggih, tapi fungsi yang diguna pun minimum aja..

Jadi, ada ke antara kawan-kawan yang ada iPad. Best ke?. Apa yang best nye?..

4 comments:

kay_are said...

offer ipad?? biar betul!! waa.. nak2 huu

YUL said...

ipad? peh. ta mampu lag nak beli walaupon 2nd, hehe

Qaseh ElyaNas said...

iPad memang best :) vee & mr hubby guna sm2. mudah nk bw ke mn2 sbb ltk dlm handbag jer ,^^ plg best bila surf net, mcm iPhone jer function nyer..

hmm yg kureng sket sbb xder camera..2 jer.. tggu iPad 2 la klu nk yg latest ^^

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dah pakai...
ok la...
nice jew...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...