Nak Souvenier best?

Apa Yang Gugur?

Terima Kasih SitiSifir..

Semua pasangan yang berkahwin pastinya mahukan anak. Jadi, andai saja terlewat sikit period maka gembiralah pasangan tu sbb tanda2 awal yang seseorang akan datang menjelma. Tidak lama lagi akan ada suara tangisan anak kecil dan yang paling mengasyikkan adalah bau mereka yang sangat menyenangkan. Sampai bau masam mereka u'uk pun dicium2 penuh kasih sayang.

Tapi, dalam keghairahan menyambut orang baru, kadangkala bila tersilap sikit aktif, maka akan datang pula tanda-tanda keguguran. Bagi sesetengah orang tanda-tanda ini adalah normal tapi bagi sebahagian yang lain ia adalah amaran bahawa bayi itu mungkin tidak menjadi.

8 comments:

Rozuan Ismail said...

nauzubillah..mintak dijauhkan dari benda2 x elok..

cacing said...

keguguran??? bahaya tu... lagi2 kalo dah hampir masa.. tapi ape tanda keguguran??

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

Klik2 HB kat sini

niesz said...

mesti ade sbb nape baby tu gugur kan..mak kate mgkin sbb baby tu x cukup sifat time kuar nnti, sbb tu ALLAH gugurkn.. :)

azzey said...

Pengalaman kawan yg pnh gugur...gugur ni sakitnya kadang2 lbh dari bersalin...:(

ardinihumaira said...

kawan dni keguguran sebab tak tahu dia pegnen.. dia ada makan buah nenas.. huhu

Gen Fujita said...

Yang dah kahwin menunggu-nunggu nak dapat zuriat, yang belum kahwin zuriatnya pula dibuang-buang. Ragam dunia...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mesti sedih giler....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...