Nak Souvenier best?

Jom Makan Ni.. Tapi Kena Buat Sendiri..

Mencari kelainan.. DISINI

Seorang isteri ,ibu kepada 2 orang puteri yg comel iaitu Nur Arisya Balqis n Nur Erisya Qaisara.. Surirumah sepenuh masa...sgt minat memasak tapi bukan pakar pun..asal boleh makan n family kata sedap..

"patulah mahal serunding nie coz nak membuatnyer cukup2 lah cerewet ...
1-kena bersiang ikan
2-rebus ikan
3-perisi isi ikan nie bab malas nie sbb kalau x perhati betul2 takut tulang lak
4-sediakan bahan2 nak menumis
5-nak menumis
6-masuk jer ikan n santan dah kena goreng sampai kering. berjam2 jugak la nak goreng sampai kering nie
7-bila jer dah kering senang jer ngap masuk mulut....wah sungguh lambat kan"

~Best nama anak anaknya...

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...