Nak Souvenier best?

Kata Kawan Kawan Lagi Tentang Blogwalking...

encikReza said...

blogwalking?

hurmmmmm
ikot mood jer
kalau rajin sambil baca tgglkn komen...
kalau tak, baca² jer..

----------------------------------------------------
Kakzakie said...

nur punya citarasa sendiri. ikut je kata hati.... jalan rumah kakak pun boleh gak:)

-----------------------------------------------------
::cintabungablogspot::. said...

cintbunga buat BW ngan share link kat page... so dr situ kite bole BW satu per satu link yg share kat kite..

jom singgah blog cintabunga meh :) share link juge, cintabunga sukekan BW rakan blogger lain :)

--------------------------------------------------------
sicKo^ said...

aku slalu pagi2 bukak dashboard, tgk org2 yg update malam tadi.. Dah penat aku stop.. Pastu bila ada org update masa aku online, aku tgk lg.. Klau aku free.. aku jalan ke blog yg aku tak folo lak

---------------------------------------------------------
~Kesimpulannya macam macam cara boleh dilaukan untuk blogwalking.. ikut rasa hati, sistematik atau set kan target.. Selamat berblogging semua ye kawan kawn...

4 comments:

Citarasa Rinduan said...

ikut masa...ikut hati dan ikut kesesuaian..

malam kak ayu mmg free...lain2 auto post..

Epola said...

blogwalking mmg la best. dpt knl rakan2 blogger baru. kdg2 bkk jugak dashboard,tgk tjuk best2 ^^
tp ade yg blogwalking sje, tp tak tggl jejak pun. kuciwa kut. siket. hehe ^^

af3b_p!LaH said...

selamat2!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

BW sokmo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...