Nak Souvenier best?

Nak Buang ShoutBox / ChatBox.. Perlu ke?



Ini adalah keratan Shoutbox di blog ini pada suatu hari.. Punye la fikir bila la agaknya di blog ALL IN ONE ni ada letak video. Geledah balik entry entry lama.. Tak jumpa pun yang ada letak video.. Link untu video pun takde juga.. Nampak sangat kan gerangan yang kat atas tu saja je.. Nak bagi kita klik kat dia.. Oh.. Tipah takkan tertipu lagi ini kali..

Penting ke ada shoutbox ni ye?.. Kalau dapat mesej mesej macam kat atas ni pasti la rasa nak delete je chatbox pada masa tu juge... Bukan apa, banyak yang tak ori dari yang ori kan?..

Apa pendapatan kawan kawan, harus dikekalkan atau dibuang sahaja chatbox ni?..

~Kalau letak video sure blog akan bertambah berat dan loading time bertambah kan?.. Betul tak?..

11 comments:

puanbee said...

pakai shoutmix lah boleh jugak buat website lock ! selamat sikit dr cbox!..

topimagine said...

rasenye chatbox ni digunakan oleh blogger2 baru m sy ne untuok cari follower kn... bg yg dh otaimer tu rasenye xperlu kut chatbox ni.. :)

Zakwan Zainal said...

kekdg perlu utk blogger nk tingglkn pesanan.. nk tingglkn pesanan kt post cm xbest jekk.. lari dri tjuk entry.. setuju ngn puanbee bt website lock..

kira kekuri said...

jangan delete ~~~ :)
jom gna shoutmix! :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pernah delete sebab ade org gatal tgn nak cakap bukan2...`

Anisa Hang Tuah said...

nis tak letak
sebab penh kena maki hamun
huu

af3b_p!LaH said...

teros gune weh!
jgn buang!
best pe gne shoutmix.
haha!XD

Mat Ganu said...

kalu rajin klick, kalu mls biar jela...tp buat sesuatu biar ikhlas...^_^

Nora Shahaira said...

em..ntah la..kalo tak de kena ngena, lantakkan aje

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

x yah la buang...x best la tak leh jerit nanti..huhu

s.y.a.r.q said...

rasenye tak payah buang kot shoutbox tu..Sebab kadang-kadang kita nak tinggalkan pesanan melalui shoutbox lebih senang.

Kalau dapat ayat-ayat mcm keratan dr shotbox awk to, juz ignore it.takyah click pon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...