Nak Souvenier best?

Ape gune follow org jike...

Atsuko Ichirou said...

bw via reading list...
ape gune follow org jike kite tak bace entry die kan...
huhuu...
bw sambil kumen2 la...
ape lg!!
hehee

~Betul juga tu.. Ada tapi tak?.. Takde tapi tapi.. Tu la.. Sapa suh follow?.. Hehe.. bergantung la kan.. Cuma kalau boleh update la blog supaya kat mana mana list pun ada senarai blog kita tu.Tempat yang teratas ye.... Tips berguna tu..

Terima Kasihla buat Atsuko kerana sudi berkongsi..

Lain orang lain caranya.. Betoi tak?

15 comments:

shida anwar said...

yup betul..rasa best je bila ada kat no atas2 bloglist sapa2..tapi saya x lah banyak sangat idea...huhuhu

Cikgu CTE said...

follow untuk cari idea..sekurang2nya kita boleh baca masa kt dashboard..entry yg menarik, kita akn masuk...

Anisa Hang Tuah said...

mari memeriahkan dunia blog dgn komen & follow..
ehehehee

Miza Yusof said...

betul tu. miza sokong. kena rajin updte tapi miza idea selalu tak ada -.-

.::cintabungablogspot::. said...

btol²... law kate tak sempat pon, singgah kat shoutbox pon okie la tu dr tak komen pape. sian blogwalker tu taw..

Fahmi API said...

follow mmg best, klau ada update baru trus nmpk kt dashboard. selalunya mmg saya lawat semua setiap hari.. suka jalan2 kt blog orang lain..hehehe

g0m0k9enDek said...

nur.. ada orang lak suka bg message kat shout suh kita baca n komen entry.. padahal dia masuk belog kita pon shoutbox jer... huuuuu~

Adzriel AB said...

akak memang suka nak komen2 ni... macam tak kenal bila tak komen ni. he..he..

lynn angel said...

kdg2 kekangan masa tu menjadi punca tak dapat tinggalkan komen.. contoh mcm sy hari2 sy lawat blog sy, tgk siapa yg update entry, tapi setakat sempat baca jer.. walaupun teringin sgt nak komen sbb entry dia best, tapi still xleh sebab terlalu sibuk dengan tugasan dan hal2 di sekolah.. tak diucap bukan bermakna ia terabai.. ^___^

umialya said...

kdg2 dtg lwt n baca e3 tp x tinggal jejak

~ ナフィルザ ~ said...

yup,tau tak pe, buat apa follow tapi tak baca entri apatah lagi tinggalkan komen,koh3~
saya suka komen entri blogger lain, tapi saya susah nak dapat komen, kekadang terasa sedih juga la,uwaaa~

tomato said...

haaa ~ betol2 .. lagi sukak komen dr shoutbox.. tapi kdg2 xpat komen sbb tenet..wuuu

TAYAR PANCIT said...

hihihihi..

follow me http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/mesti-bacaultras-oh-ultrasapalah.html

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

polow...
bace..
komen...
settle...

amirah said...

betul betul betul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...