Nak Souvenier best?

Lagi 10 Selesai Di Blogwalkingkan..

Yang ni random random saje jalannya.. Memang tidak spesifik sebab nak meluaskan lagi dunia penjelajahan ni.. Menarik tau blogwalking ni.. At least ada sesuat boleh dipelajari..

Contohnya resepi terbaru ke.. Terlama ke.. Tip tip penjagaan diri ke.. Idea idea fresh ke.. Cadangan untuk makan apa ke..

Tak kurang juga berita berita semasa.. Tak kira dalam atau luar negeri.. Memang kalau maksimumkan blogwalking.. Takyah beli newspaper la.. Macam macam leh baca dalam blog ni.. ALL IN ONE.. Hehe..

Tapi tiada la merasai kenikmatan tangan membelek helaian suratkhabar itu.. Kalau dah rindu sangat bolela beli sekali sekala newspaper tu kan...

Contoh info:
Snake Plant a.k.a. Mother-In-Law’s Tongue ( pokok lidah mak mertua @ lidah jin): pokok ini unik kerana menukarkan banyak CO2 (carbon dioxide) to O2 (oxygen) pada waktu malam, sesuai di letak dalam bilik.
Kajian menunjukkan jika anda terkurung dalam bilik yg kedap udara dengan hanya diletakkan pokok snake plant dan areca palm, anda boleh hidup dengannya kerana bekalan oksigennya yg cukup (mengikut saiz bilik tertentu, dgn jumlah org yg tertentu)NASA buat kajian ni. Kajian sebagai alternatif sebagai bekalan oksigen bila berada di angkasa @ mungkin nak cari 'bumi' lain, Wallahualam.

dari SINI

3 comments:

Epola said...

blog cik epo ade smpai dah? hehe

btul2. blogwalking pon mcm da ta pyh bli paper. ^^
tp kdg2 nak beli jgk paper.
sbb nk blaja bi. nak asah skill siket. huhu. ade tips tak nk improve bi? hoho >.<

sicomot-comel said...

suratkhabar dah lme xbeli..
huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

paper wajib beli hari2...
hehhee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...