Nak Souvenier best?

I start BW From ...

Melati said...

I start BW from my list dkt sidebar tu, lepas tu komen dkt entry and BW lagi dekat orang yg komen dekat komen diorang tu, komen & BW lagi.
Selalu I BW pagi2 ni before start works & malam karang =)) heheee

~Bagus juga cara Melati ni kan.. Macam sistematik juga kan.. Biasanya yang kat sidebar tu adalah blogger blogger yang lebih rapat kan.. Yang bukannye datang dan pergi.. (Tetiba teringat lagu pergi by aizat.. best pula lagu tu..)

Nampak gaya Cik Melati ni macam kaki blogwalking tegar aje.. Bayangkan.. Dah dia gi satu blog.. Komen kat situ... Then dia klik pula orang yang mengomen blog tadi tu.. Pastu dia komen lagi dan lagi dan lagi.. Memang tegar..

Tabikla kerajinan camtu.. Kawan kawan patut mencontohi..

Sama jugak dengan

Nina Juliana said...

kebiasaannya saya akan cari dari dashboard.. blog yg kita follow yang post entri baru.. lepas tu, bila dah ada dlm blog tu mulalah merayau-rayau kat entri yang lain.. bila dah rasa puas, pegi balik ke dashboard, cari entri dari blog yang lain pulak..

8 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

jgn lupe blogwalking cintabungablogspot jugak yew dear :)

Melati said...

Wahhaaa! Alaa Nur,.. terharunyaaa ada entry nama I =)) rasa happy jea skarang ni =)) thanks yea!

Melati baru jea berblogging =))

Thanks =) Terharu ;')

Nina Juliana said...
This comment has been removed by the author.
Nina Juliana said...

alahai, komen dari akak pun ade.. terharu rasanya, buat pertama kali dlm dunia blogging ni pendapat diterima huhuhu...

Nina Juliana said...

Tertinggal pulak.. terima kasih banyak2 ye..

Amira Anorah said...

bagos sangat orang kat atas...bangga kot..^_^
<--- dah lama tak blogwalking ni....
nak cuba buat mcm dia lah...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

BW ayoh....

Melati said...

Jom-jom semua kita BW =))

Entry Melati today yeayy: Jarum peniti atas meja solek lek lek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...