Nak Souvenier best?

Kalau Tak Online Sehari Apa Jadi..?

Soalan untuk kawan kawan sekalian. Apa jadi kalau tak online sehari ke dua tiga hari ke?.. Ada tak rasa macam tak connected to the world.. Lepas baca entry kat blog Kodet yang di promokan oleh BA, tetiba terfikir.. Camne agaknya bagi orang yang tegar tak online untuk seketika.. Pasti gundah gulana ye?..

Kategori tegar?.. Macamana nak tahu seseorang tu tegar?.. Adakah kalau blogger tegar maksudnye blogger yang sentiasa update blog?.. Macam perokok juga la kan.. Kalau perokok tegar tu yang suka sangat merokok.. Tapi perokok tegar ni ada ke mengaku dia tu perokok tegar?

Kalau blogger tegar pun, seseorang blogger tu mengaku ke dia tegar?.. Rasanya diri sendiri tak mengaku.. Gelaran ni orang yang bagi kan?.. Jadi, apa agaknya kriteria untuk menjadi blogger tegar ni..

Ada sesiapa boleh bagi jawapan?... Silakan..

17 comments:

Rozuan Ismail said...

i will die..haha..just jke.. like malay sayings, seperti kucing mati anak..hidup gelisah.

.: iEyLa :. said...

bole je xonline sehari..
tp...mesti rase dah ketinggalan bnyk bnde..huhu...
blogger tegar xla kot..
tegar online ye..haha

NuReLLe said...

i'm not a blogger tegar..:) tapi seorang peng-on9 yg tegar..rasa outdated kalau sehari tak on9..ye lah rasanya hari-hari keluar bnd baru dkt tenet..lbih pantas dari berita..:D

mySheiRa said...

boley mati xidop2 dah...agagaggagaa :)

iqbalsyarie said...

Saya online hari-hari. Menulis tiap hari, tapi tak apdate hari-hari :)

Kian Fai said...

Aku mesti online tiap tiap hari punye! =P jika tidak, macam sudah hisap dadah la LOL

Nurul Afifah Addnan said...

kalu thg bosan tu mmg gile2 nk 0n( lah.!

Adzriel AB said...

tak larat nak jawab komen. kalau dah macam BA lagi le dpt jawab.

blog ni mcm diary pun juga. menyimpan 1001 kenangan.

zacky ~786~ said...

on senantiase.. tak kira d mn jua.. hahaaa

zacky ~786~ said...

on senantiase.. tak kira d mn jua.. hahaaa

Gieyana said...

mmg tiap2 hari online..x leh rasanya..:D

Biela Sapine said...

Tak keruan sekejap. Hehe

niesz said...

hehe..perlu ade entry yg mantap..ehe..

sedey nye..jom bc cni :interview untuk cari penguli tepung rupanya..hampeh!!

Syarafina Zaini said...

saya tak tegar apa2.. haha oke tipu.. saya pengguna laptop tegar.. =p kalau ada internet connection, mmg laa xsah klu xon9.. tp klu xda, orait je.. kot..

15 Post Challenge.. Do you dare?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mcm2 kesimpulan leh dibuat pada blogger tegar...

Fitrihadi.com said...

blogger tegar tu untuk yang nganga depan PC lama2 untuk update blog.. sapa yang makan cili tu terasa ar pedasnya..hehe uhhh rasa pedas ar plak.. hehe

kalau tak online rasa kosong je.. of cos la kan.. cuba sehari hidup tanpa handphone, apa korang rasa? hehe

ardinihumaira said...

dni sehari mesti online. antara update dengan tidak.. biasanya jarang tak update sebab banyak entry dah set autopublish hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...