Nak Souvenier best?

Kena Baca Betul Betul, Salah- Lain Maksudnya.

Membaca ayat Al-Quran perlulah dengan sebutan yang sebetulnya. Kalau salah, lain maksudnya nanti. Teringin nak mempelajari bahasa ini, Bahasa Arab la kan. Tapi kalau boleh nak belajar dari rumah saja. Kalau menghadiri kelas seronok juge. Tapi, rumit juga kerana terikat dengan jadual seharian.

Boleh tak belajar dari rumah je? Maksudnya dengan buku buku ke online ke.. Ada ke website yang boleh dilawati untuk belajar bahasa ini?.. Mestila ada kan?.. Atau kawan kawan ada cadangan untuk web tertentu... Kalau resepi, boleh je kan.. Tapi kadang kalau resepi tu ada juga yang ikut bulat bulat, tapi hasilnya tak seperti diharapkan.

Untungkan budak budak sekarang, macam macam bahasa ada pilihan di sekolah.. (Teringin juga nak belajar bahasa 1Malaysia- mandarin dan tamil..)

Sebelum tu, jum jenguk SINI.. Ada kaitan dengan tajuk.. Terimakasih.

NAK DAPAT FREE GIFT?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

ayie said...

waa lps ni buat tutorial b.arab la..kaifahaluki??hehe

Miecyber said...

Saya nak belajar Mandari dari dulu lagi...

Apa itu Skim Cepat Kaya ?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best dapat kuasai banyak kan...

DiriKu said...

terima kasih!!! XD

ardinihumaira said...

;) dni dulu belaja arab skang lupa dah hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...