Nak Souvenier best?

Dia Dah Berjaya.. Kamu Bila Lagi?

Selalunya kalau tengok orang dah berjaya, maka mulala ada yang tak senang hati.. Lepas tu macam macam dibuat untuk menjatuhkan kembali orang itu.. Tak sepatutnya begitu kan.. Untuk sama sama berjaya kita sama berusaha setiap masa, bukannya berusaha menjatuhkan lawan.. Bersainglah secara sihat. Bila tengok orang yang berjaya, harusla memotivasikan diri untuk berusaha ke arah yang sama.. Jangan biarkan Virus 'M' menghantui diri..

Semua perkara mestilah diambil yang positif.. Elakkan perkara perkara negatif.. Jika ada yang menyuarakan sesuatu idea, terima lah.. Jika kurang bersetuju, tanganilah dengan berhemah.. Bukannya mematahkan terus semangat yang berkobar!!!

Tahniah la Azzey dan MZ yang berjaya dalam Heartbeat ni.. Sekarang ni baru nak berjinak jinak dengan HeartBeat. Tutorial?.. MZ dah bagi dah.. Dah start tapi haritu ada sedikit kesilapan teknikal, jadi terpaksa dilenyapkan seketika.. Sekarang ni ada semangat balik cume banner kat sidebar tu macam pelikla plak.. Ada sesiapa boleh tolong?

Nak baca bukti kejayaan Azzey tak.. Bolehla klik DISINI.

NAK DAPAT FREE GIFT?

5 comments:

Encik MamaT said...

wah.. bestnya kan... hehe.. kalau orang berjaya heran jugak.. ada je yang tak puas ati nak dengki2... hmm...

awat side iklan tu pelik je? silap masuk code ke...

honey amour said...

nak try gak heartbeat ni...

noraim said...

heartbeat neh utk apa sebenarnya eh?

ArELeEz said...

bangga dgn kejayaan beliau sbb dia adalah kakak leez! he3..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hebat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...