Nak Souvenier best?

Nak Bagi Nama Kat DSLR,

Bila baca ni kat blog Hana, dia rupanya baru je membeli kamera DSLR Wah, tahniah dear ada rezeki beli kamera besau tu, Bestnye, pasni bolehle amik gambar dan posing sakan, Tapi selalunye tuanpunye kamera pasti takde dalam gambo kan sebabnye asik menjadi fotografer Kalau minat dua dua, yakni bergambar dan mengambil gambar, kene guna tripod je la ye,

Btw, Hana tengah cari nama untuk kamera DSLR dia tu, Hmm unik juga kan letak letak nama kat barang barang kesayangan, contohnya kereta letak nama Torres ke, letak nama Miley Cyrus ke, Agaknya kamera dia ni dia nak letak nama apa ye..

haaaaaaa....ting!ak dh de idea(mate tros segar oke)...pas dh ngarut2 baru dpt idea nk tulis pe..agagaga~d sbbkan ak tau readers(kalo ade la kn) ak sume pandai2,cumel2, kacak2 n cun2 kn(bodek seh)....so ak nk mntak sebijik ke dua bijik cadangan name untuk DSLR ak yg usia nye 10hari tu...bole x????plezzz(wat muke cumel)..ak x de idea la.cian la DSLR yg ak sayang nh x de name..kalo takat COMOT, COMEL, CUTE n nth pe agi tu mmg ak x minat la...ak nk nme yg laen dari yg laen....haha....name yg kalo orang dengar tros pengsan byk kali mcm dlm iklan CELCOM tu....x pn teruja sangat sampai keluar ayat 'WOW' or tros istighfar byk kali....agagaga....demand x ak??hahahha...nh cume p'mintaan ak yg x sberape aje kn...kalo x nk tolong x pe la (ayat keciwa)...

~Kawan kawan ada cadangan ke? Boleh le suggest kat HANA.
NAK DAPAT FREE GIFT?


4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

torres??
owh no...

kira kekuri said...

emmm..bagi dia nama
Jebat ! haha ! :D
kuda belang,dutdut ker...hehe

ardinihumaira said...

hehe.. unik gak tu

hana said...

huhu..
time kasih ye m'bntu carik name..
pasnh leh la tolong agi ye...
hehe....
=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...