Nak Souvenier best?

Nak Blogwalking.. Tiada arah Tujuan..?

Nak Blogwalking.. Tiada arah Tujuan..
Memang rasa nak blogwalking.. Tapi nak mula dari mana ye?.. Apa kata kawan kawan.. Macam mana kawan kawan pilih untuk berblogwalking?.. Random kah?..

Atau hanya mengunjungi mereka yang tela berkunjung ke blog anda sahaja?.. Melalui jejak yang ditinggalkan di merata tempat.. Shoutbox dan Comment box je pun..

Atau, adakah anda berkunjung ke blog yang update blog pada masa anda online?..

Fening fening.. Macam nak buat semua.. Tapi huru hara..
Pengurusan o pengurusan...

Silakan kongsi cara anda...

10 comments:

Nurul Afifah Addnan said...

cye cke tgok org promote entry kat group blogger..mne nmpk best sye jln la..hehe..

jemput dtg tgok entry bru buat.. :)
http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/02/best-malaysian-youtubermalaysian-pon.html

Melati said...

I start BW from my list dkt sidebar tu, lepas tu komen dkt entry and BW lagi dekat orang yg komen dekat komen diorang tu, komen & BW lagi.
Selalu I BW pagi2 ni before start works & malam karang =)) heheee

Atsuko Ichirou said...

bw via reading list...
ape gune follow org jike kite tak bace entry die kan...
huhuu...
bw sambil kumen2 la...
ape lg!!
hehee

Melati said...

owh, Happy Blogging NurHafiz!

Nina Juliana said...

kebiasaannya saya akan cari dari dashboard.. blog yg kita follow yang post entri baru.. lepas tu, bila dah ada dlm blog tu mulalah merayau-rayau kat entri yang lain.. bila dah rasa puas, pegi balik ke dashboard, cari entri dari blog yang lain pulak..

encikReza said...

blogwalking?

hurmmmmm
ikot mood jer
kalau rajin sambil baca tgglkn komen...
kalau tak, baca² jer..

Kakzakie said...

nur punya citarasa sendiri. ikut je kata hati.... jalan rumah kakak pun boleh gak:)

.::cintabungablogspot::. said...

cintbunga buat BW ngan share link kat page... so dr situ kite bole BW satu per satu link yg share kat kite..

jom singgah blog cintabunga meh :) share link juge, cintabunga sukekan BW rakan blogger lain :)

http://ikmalira87.blogspot.com

sicKo^ said...

aku slalu pagi2 bukak dashboard, tgk org2 yg update malam tadi.. Dah penat aku stop.. Pastu bila ada org update masa aku online, aku tgk lg.. Klau aku free.. aku jalan ke blog yg aku tak folo lak

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku membace semua yg mampu aku bace..
tinggal kan komen yg ikhlas...
itu jew..
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...