Nak Souvenier best?

Tutorial Cara Join & Letak HeartBeat Kat Blog. (Sticky Post; New Entry Silakan Skroll)

Khas buat mereka yang ingin mendaftar HEARTBEAT. Jom meriahkan..

Apa kelebihan?
  • Tolong promosi web tersebut dan kita dapat komisen..
  • Kalau nak tempah souvenir pun boleh dengan harga ahli.. Dapat diskaun tu
  • Ada peluang kerjaya juga bagi mereka yang berminat! Tunggu apa lagi?

LANGKAH- LANGKAHNYA..
~Mula mula sila KLIK BANNER kat bawah ni...




Atau KLIK yang ni ye..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!


~Anda akan dapat page seperti berikut:
~Sila klik mengikut anak panah yang ditunjukkan- Let' get started.




~Kemudian akan keluar page yang berikut.
~Sila Klik Create Account.


~Bila dapat page berikut ni, isikan maklumat yang dikehendaki.
~Dan bila selesai isi, klik continue.



~Akaun Anda berjaya didaftar.
~Seterusnya klik pada 'JOIN HB! AFFILIATE "



~Anda akan dapat page ini.
~Silakan Klik pada ; 'complete the online application:'





~Anda perlu isi maklumat tentang blog atau web anda pada page ini.
~(Untuk bahagian payment: boleh letak to be confirmed later dulu..)
~Bila selesai klik continue.



~Kemudian akan keluar page seperti berikut:
~Klik pada 'icon GET A CODE.
~copy code yang menjadi pilihan hati.. dan boleh letak di blog!!


Jom cuba.. Mulakan dengan langkah pertama.. KLIK BANNER DI BAWAH INI.


Perhatian:

Ini tidak mengganggu status Nuffnang anda.. Jangan risau...


20 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

nak try jugak... thanx ya :)

topimagine said...

time kaseh.. br je join :)

Eyrique Ettiqaz. said...

boleh x kalau nak link kan this entry to my blog...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

klik2...

shah-kayrul said...

dtg klik2...dah join nie masa baca kat blog mama zhafran....

Atsuko Ichirou said...

ade untong ka??
hihii

Kakzakie said...

kakak ni jenis tak rajin kalau klikkan tu boleh je sebab tahu kalau kita klik kawan kita dapat 4 cents. jadi bila buka blog kawan yg ada ini kakak klik sebanyak yg boleh. lepas tu keluar. Hehehe...

nur said...

Eyrique
BOLEH JE.. SILAKAN..

nur said...

ATSUKO..
ADA........

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah untuk turial HB tu...kllik2 HB kat sini

niesz said...

mmg x kacau nuffnang yer..tkut nuffnang merajuk lak..ehe..

FaKArePa!n said...

dah tak tau nak letak kat mana.. blog dah penuh.. wakakaka

jom baca
Wajah baby face jangan disangka budak sekolah"

ardinihumaira said...

yeay barang HB dni dah sampai hehe

beaty said...

makin feymes HB ni

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

TQ FOR SHARING...
kakD dah boh dah kat blog kakD...
kakD pun dah klik2 dah kamu punya...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma folo sini & klik ur HB..
kalau dh ada gambar nnt..jemput meriahkan my 1st GA eh cool wif sunglass..tQ
eppy blogging =)

kay_are said...

macam menarik je ni. leh r try2 wat weekend nanti =)

~ diyana nordin ~ said...

noody dh wat kejutan utk en.ceroi dgn gift dr HB ni.. hehehe g la tgk blog ceroi ;)

FaRhAna JoHaRi said...

sharing is caring...tqvm..:)
akhirnye dapat gak letak hb ni kat blog...:)

melesofa said...

Thanks for your share! very impressive!

online pharmacy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...