Nak Souvenier best?

Sini Ada Hantu?..


SATU lembaga penunggang kuda (dalam bulatan) berada di sebatang jalan raya dekat Dataran Tahrir di Kaherah pada Khamis lalu.


KAHERAH - Stesen televisyen MSNBC merakamkan imej hantu dipercayai seorang lelaki yang menunggang kuda dalam rusuhan bagi menuntut Presiden Mesir, Hosni Mubarak meletakkan jawatan di sini pada Khamis lalu.

Imej misteri itu disiarkan dalam lintasan berita mengenai situasi yang berlaku dekat Dataran Tahrir di sini pada awal pagi.

Dalam imej tersebut, bayang penunggang kuda yang berwarna hijau dan bercahaya itu seolah-olah melihat gelagat para penunjuk perasaan membaling batu dan kebakaran kereta di tepi sebatang jalan raya dalam rusuhan itu.

Kuda yang dinaiki lelaki itu kemudian bergerak perlahan-lahan sebelum ia berlari ke langit dan lenyap ditelan kegelapan.

Imej tersebut kini menjadi perdebatan hangat dalam beberapa laman web di Internet mengenai kejadian misteri itu.

Beberapa pengguna Internet yang menyaksikan rakaman video itu menyatakan ia disebabkan oleh cahaya kilat kamera atau pantulan cahaya.

Imej misteri itu juga boleh dilihat di laman YouTube. - Agensi

~dari Kosmo. WA.

7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

waaa..macam2 pulak berlaku kat sane

amirah said...

betui ka?skrng ni mcm2 la efek bulih buat

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tue la...
banyak kemudahan leh wat sesuatu benda pelik...

nora amila ghazali said...

ish3.. macam2...

Mama Zharfan said...

boleh buat CGI kan zmn canggih now
even betul pun, could it be jin ker heheh

sObA said...

pendekar berkuda?erk..

CTE said...

skarang hantu pun dah boleh nampak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...