Nak Souvenier best?

Teruja: Dato' Siti Reply Tweet!! Baru je..


Mode eksaited.. Hehe.. Saje je menanye kat Dato' Siti apa dia makan pagi ni.. Ye la kalau dah jadi selebriti semua pun nak tahu kan.. Maklumla.. Nak juga tahu rahsia kecantikan beliau.. Kekal cantik dan bertenaga setiap masa.. Selain murah dengan senyuman...

Rupenye makan roti dengan jus aje.. Takdela breakfast heavy heavy ye.. Kalau roti sekeping alamtnye tuan blog ni leh kebulur nak menunggu ke tengahari.. Sebab kalau dah terbiasa makan berat berat, nanti perut pun meminta amaun yang sama setiap kali makan.. Betul tak?..

Kawan kawan ada tweet ke?.. jom jom kita bertweet..
Masih teruja ni.. Diva nombor 1 Malaysia membalas tweet..
Sikap rendah diri begini harus ada pada setiap orang.. oke.. Moral: Merendahkan diri pada setiap masa...


20 comments:

CN said...

Dah ajar perut mkn roti bkr dan kuih je pagi2 tapi bla malm dia nk nasi jugak...tu yg haru biru berat bdn skrg ni !!

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

kimslm kt dato ct yerrr.. ;)

tk nk tnya sy mkn per pg ne?? hihihi.. mnum sgelas air suam jerk.. hihi =_="

amirah said...

huiyooo...dato' ct reply tu..mkn sekeping je? tak tahan smp lunch hour tu

yatie's EPISODE said...

wah, dato' ct reply komen! ^^
kalo yati mesti tak cukup bfast gitu. huu

Siti Nizam Samsudin said...

Hahaha..suka lah dato' siti reply kat tweet :)

alien said...

gembira di pagi la ni kan~

Zue Cancer said...

sy makan mee huhu

Ummi AmnaAmzar said...

best kan..ummi pun mgu lepas wardina balas komen ummi kat fbook..teruja jgk la..kalau dato' CT yg balas mau demam terkejut agaknyer ummi...hehehe

topimagine said...

dato' city xreply pon fb ak.. hahaha

bantalbucuk said...

wah..mesti rasa terharu kan..hehe :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bestnye die balas...

atty's said...

memang beshkan kalo tweet kita dibalas..lagi kena celebriti yang balas.

ardinihumaira said...

kalo twit2... irma yang paling peramah :) siesly

nUmara... said...

siti on diet.. smlm die ckp die nk start diet.. heheheh...

Miecyber said...

Dato' Siti seorang yang humble...

Apa itu Skim Cepat Kaya ?

♥ manje ♥ said...

assalamualaikum...

ada akaun tweet ni tapi tak reti nak guna... ~

Kakzakie said...

Salam nur,

Amboi rajinnya nak bertweet dgn CT lagi. Ini betul2 peminat....

Dea said...

Bestnyaa haha

DiriKu said...

hahahhaha XD

Zulfikar Hazri said...

UUuUUuUiiiiYYyyooo main tweet2 ngan siti nurhaliza la.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...