Nak Souvenier best?

Slow nye.. Macam Kura Kura Ke Siput?..

Alangkah selow melow nye talian internet di kala kesunyian ini. Kenapa agaknye ye.. adakah kerana ramai sangat yang sedang online.. Sungguh tidak bermaya sekali line internet pada hari ini.. Jadi perjalanan tidaklah sejauh mana.. Tidak sampai di Doha.. Cuma ke 3 wilayah persekutuan.. ( Ada 3 Wilayah Persekutuan rupanya sekarang ye.. Adakah baru atau sudah terlupa?)

Dalam TV asyik keluar iklan YES tu kan.. Bukan Year End Sale oke.. Tapi talian internet yang baru tu.. Cuma nak tahu la kan kot kot ada yang dah menggunakan perkhidmatan YES ni.. dari YTL.. Ada ke kawan kawan yang dah guna.. Apa pendapat anda.. Rasa macam mustahil je pada awalnya.. tapi sekarang semua boleh buat kan.. Bukan hanya Malaysia Boleh.. Macam youtube tu dah ada 1tube (khas untuk Malaysia..)

Tadi ada tak kawan kawan yang termenonton rancangan dokumentari masakan?. Kalau tak silap channel Afc kot.. Tentang toad- kodok ke katak ke.. adik beradik la tu.. Eii.. geli sangat tapi nak tengok juge. Rancangan kat Thailand, cara cara menangkap kodok itu, lalu memasaknya.. Erk.. Masih terbayang.. Kense makan tadi.. Tapi rasa lapar pulak lepas tu.. akhirnya makan juga la kan.. Kesian lak nengok sang kodok itu dimasak idop idop..

Dah.. nak sambung jalan jalan cari makan....

10 comments:

Citarasa Rinduan said...

nur--
stremexy tetap dihati ini,.hehehe

~Nur Zulaiha~ said...

rasanya.. yes ok jer kot...
rasa tpgruh jgk tgk

nk cuba pkai tp bkn skrg... :)

ira-yoshida said...

kat umah streamyx mmg laju..
kat upm clcm broadbnd mcm dah mkin laju..huhu
tak mo tukar yes...

whitecappuccino said...

pakai streamyx jugak tapi kebelakangan ni tersangat la slow..bosan menunggu la.

Scarlett O'Hara said...

Guna BB Celcom pn slow mlm ni.Abis tikus tak bersalah kena ketuk.

Miecyber said...

Sedapker makan kodok masak kicap tu..???

Tempah isteri melalui laman web

kira kekuri said...

3??? wahhh aku cuma tahu 2 ja :]

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

itu la yg kene hadap skang nieh...

bunga said...

sabor..haa..

Myvitrd said...

kalau pakai berukband tu memang slowlah lagi2 bila data dah habis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...