Nak Souvenier best?

Bosan Dengan Blog?

Pernah terasa bosan dengan blog?
Rasa tak bermaya?
Rasa tiada idea nak berblog?
Rasa meluat dengan blog?

Apa anda buat?
Buat dek je la..
Teruskan berblogging..

pinjam kata kata en Mamek lagi...
' mesti akan ada orang baca blog kita walau macamana kita tulis pun" (setelah diterjemah guna ayat sendiri..)

Jadi,
jangan putus asa..
teruskan usaha,

~pernah putus asa tak?... Nak menangeh rasa.. dah nangeh dah pown..

10 comments:

ann @ hatiberbunga said...

penah!
cuba takde la sampai nangeh. hehe..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kadang2 ada gak ari xde mood nk tulis entri..tu normal la. apapun tak penah putus asa lg dgn blog

Nur Ede said...

betoi..betoi..betoiii.. mmg tengah bosan pon... hehehe

Kasim Ahmad said...

hah hah hah..demmit

lemolemo said...

adoi..haha..betol3..

Sunah Mohammad said...

tak penah bosan~ jangan sesekali bosan~ jangan benti berblog~ sebab...macam yang nur n mr.mamek cakap tu la, mesti akan ada orang baca blog kita walau macamana kita tulis pun...:)

Kalau internet lembap?

Nancy Poh said...

Fuh..memang pernah gak bosan berblog..lebih-lebih lagi kalau internet lembab..masa cuti sem dulu memang mood nak berblog tu sangat kurang sebab berada di pelusuk bumi dah..huhu

noreed said...

uik, jgn lah nangis. sy pun pernah gak kekontangan idea. tp idea tu tak kan terhenti. dia sekadar 'pause' sekejap jer.keep on searcching for the idea ok :)

PuanBee said...

pernah lah jugak ! tp tk nangis cuma tk nk buat apa-apa pandang jer blog sari suntuk!

fathiahRAIHANA said...

sometimes fed up jgk :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...