Nak Souvenier best?

iPhone bikin Huru Hara

Seorang pengguna yang dikenali sebagai Sueannlove melalui laman sosialnya memberitahu: "Penggera jam iPhone saya tidak berfungsi lagi. Perlu mencari jam lama saya."

Masalah itu bukan sahaja menimpa pengguna iPhone tetapi sebahagian pengguna produk Apple lain termasuk pemain muzik iPod yang mengalami masalah sama.

Syarikat Apple berjaya menjual sebanyak 14 juta unit iPhone sehingga 25 September lalu di seluruh dunia dan kini berada pada kedudukan kedua di belakang telefon bimbit Nokia berdasarkan jumlah jualan.

Kelmarin, syarikat itu menyatakan ia mengetahui masalah tersebut tetapi tidak menyatakan punca dan usaha penyelesaiannya. - Agensi

~Bermasalah juga ye telefon yang canggih canggih ni.. Beli mahal mahal tapi takleh guna juga.. Berbaloi tak kalau beli barang bukan main mahal, lepas tu rosak.. Tension lagi ada..

Kasihan pada pengguna yang berkenaan, sampaikan ada terlepas fight, terlepas temujanji kerana harapkan iPhone tu berbunyi, tapi aiseh.. rosak pulak..

Setuju la Nokia tetap no 1 sebab memang sangat friendly user kan telefon ni.. Makcik makcik nenek nenek atok atok yang tak pandai baca pun leh gune ye.. tahniah Nokia.. and produk ni dari mana ye.. Finland ke?

4 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

tak mampu nak beli mahal2 tu

Wassalam

zaMir said...

orang skarang nih erlalu bergantung kat teknologi je....ape salahnya latih diri untuk alert dgn ape2 yg perlu dibuat..kan2??

PuanBee said...

salam ..erm nokia totap di hati...


nur thanks yer kata2 semangat kat blog bee tuh..

yad'z said...

yup... just trust nokia n sony ericcson jek... rapi paling trust nokia... senang pakai 3310 jek... wat baling hanjeng pon ley pakai ag.. ngeh3x...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...