Nak Souvenier best?

Lagu Kanda Dinda d Blog?

Pernah dengar tak lagu tajuk ni? Kalau tak silap la nyanyian Atilia dan sapa tah.. Suke tak dengar lagu nyanyian diorang ni.. Sebaba apa suke?.. Sebab iriknya catchhy kan?.. Music pun menarik juge.. Trend lagu terkini.. Sekarang ni dah senang nak buat lagu.. Maklum dah era digital.

Dulu mana ada lagu boleh download sesuka hati.. Kini semua kat hujung jari ni.. Nak lagu apa?.. Type kan aja.. Pasti jumpa..

Ada sesiapa nak bagi link nak cari lagu nih kat mana?.. Hehe.. tanya duu orang.. pastu baru cari.. Jimat tenaga.. Maklumla.. berjimat amalan yang baik kan.. Pastu kalau dah jumpa.. nak letak dalam blog ke?.. Bukannye takmau letak.. Berangan juga nak letak lagu best best dalam blog.. Tapi sebabnya .. tak tahu.. nak letak cemane pun tak pandai.. Kang salah letak.. kucar kacir lak blog.. kendian.. nyesal.. Tunggu kalau dah konfiden.. leh letak lagu Maher Zain ke lagu ost Korean ke.. Amacam.. setuju tak?

6 comments:

Syafiq Rosli said...

lagu cheeky lah..hehe

zacky ~786~ said...

hehe..~
atilia ngn monolog ..~ best2 :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

letak la lagu ape pon...
dengar kan jew....

PuanBee said...

otai2 ckp kalau letak laju blog berat load! erm nak jugak ker ?

Mat Ganu said...

nak cari lagu nie ke...

http://budakghanung.blogspot.com/2010/12/ni-hao-ma.html

Peri PiA said...

kat 4 share

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...