Nak Souvenier best?

Selamat Tinggal Dunia

Kenapa dengan tajuk ni? Salah ke.. Sebenarnya ni adalah tajuk salah sebuah blog yang sering dikunjungi.. Macam macam ada oke.. Suka baca... Kadang suka juga komen.. Kadang baca je.. jadi pembaca senyap..

Bila baca blog dan idea mencurah curah.. mulala nak komen panjang panjang.. jadi satu entry cukup.. Tapi bila tiba masa nak jadi silent reader.. sepatah kata pun tak diucapkan.. Rugi tak macam tu?

Tapi ada juga ketikanya banyak sangat idea.. terlalu banyak sampai melimpah.. Akhirnya tah apa apa yang ditulis.. Jadi le ayat terkontang kanting.. Banyak melalut benda lain.. Tujuan asal dah tersasar..

Jom ke Selamat Tinggal Dunia ni.. tengok ada apa kat situ..

9 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

setiap blog ade kurang n lebihnye....

THE LEKAT LEKIT STORY said...

setuju.. BW sumber inspirasi juga

Shaofie said...

jemput join segmen dekat blog. mudah je. hehehe.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

nur said...

MS
setuju bangat

nur said...

TLLS
jom... kuruskan jari dgn BW

nur said...

shaofei.. oke.. nak terjah gak

amirah said...

kadang2 kontang langsung..hehe

nur said...

amirah..
itu la pasal

N@SIQUE said...

thanz la nur all in one~~wat kan entry khas untuk selamat tinggal dunia~~hehehe

thanz ,,jasa tetap dikenang,,keris gantikan senapang,,:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...