Nak Souvenier best?

Tea Time

Biasanya apa yang kawan kawan makan untuk waktu petang. Malaysia kan terkenal dengan pelbagai jenis makanan yang menarik dan sedap pula tu. Wajib ke kena makan petang ni?..

Tak kisahle berat ke ringan ke..

Antara yang menjadi pilihan Tea Time; Roti canai, Roti Nan, Kuih Muih, Karipap, Cekodok dan yang paling popular all the time pastila Pisang Goreng dan segala jenis yang bergoreng itu.. Air? Teh tarik sudah semestinya.. (tapi dalam paper baru baru ni katanya ada pewarna berlebihan dalam serbuk teh tarik tu. Bahaya untuk kesihatan. Maka, berhati hati lah ye..

Jom jalan jalan cari makan… Selamat Menjamu selera..

6 comments:

My Little Diary said...

salam,

bahaya jgk nk minum teh tarik kat kedai, takut teh yg murah tu, berpenyakit pulak rakyat mesia nanti

maCy said...

tiba2 lapar. adeh

azila said...

mmg bahaya teh tarik kat kedai, sbb mostly guna teh tarik timbang sbb utk cantikkan kaler teh tarik tu..

nur said...

MLD
murah tu tak berkualiti..

nur said...

macy
makan jemput makan

nur said...

azila
yup..
kena hati2
wat sendiri kat rumah.. jaga kesihatan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...