Nak Souvenier best?

BE Oh BE

Bagi orang baru yang masih tak tahu apa itu BE, makanya eloklah digodek godek website Nuffnang ini untuk lebih jelas lagi akan apa maksud BE. Bagi yang dah lama, pasti sudah arif tentang BE atau Buffered Earning ni. Best ke kalau dapat Buffered Earning?.. Memang la best, sebab iklan itu akan memberi lebih sedikit berbanding iklan biasa. Kalau dah ada Buffered Earning tu nak buat apa ye?.. Kenela merajinkan diri supaya akan ada pembaca/ pengunjung blog itu..

Blog ALL IN ONE ini pun dah merasa beberapa Buffered Earnings. Tapi tak adalah sampai ratus ratus untuk sesuatu Buffered Earnings tu.. Adalah seciput. Lainla macam blogger blogger otai tu kan.. Cuma sekarang tinggal hanya SATU je BE di sini. Besarla harapan supaya BE tersebut akan beranak pinak ye My Incik Nuffnang (MIN).. You rock Nuffnang..

6 comments:

cemomoi said...

hweh aku ingat borang BE Income tax tadi

SyUhAdA said...

tu la..
dh lme xdpt BE bru..

wida said...

at least ada gak BE..hehe.

nur said...

cemomoi
hehehe.. ni versi nuffnang oke

nur said...

syu
nak yang baru la pula kan

nur said...

wida..
lama lama nanti dapat la tu.. jom berusaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...