Nak Souvenier best?

BEN ASHAARI ! MASIHKAH KAU INGAT ??

mengimbas kembali saat saat kali pertama korang berblog: Kali pertama Julai 2010. Masa tu suke suke saja blog sebab tujuan nak share info yang diminati.. Lagi lama lagi jatuh chenta plak blogging ni.

.. Pahit getir korang buat blog .. Susah senang ... Suka duka .. Pahit? Bila blogging sambel minum kopi pahet. Susah? Bila takde idea.. Senang? Bila Idea mencurah curah.. Suka? Bila baca cerita/ entry best Duka? Bila orang tak baca entry kita/ bila baca entry yang menyedihkan..

Mereka yang datang dan pergi ...Takpasti tentang ini.. Yang datang di alu alukan.. Yang Pergi?.. Hmmm

Blogger pertama yang meninggalkan komen .. mama zharfan (Phewiit) kat entry SINI.. iaitu setelah entry ke sepuluh.. Yang kedua Liana kat ni dan Yang Ketiga KenWooi (fuyoh) kat Daddy, Sex tu Apa?

Kutukan serta kejian ..Pedulikan saja / Ambil secara positif

Bagaimana korang mendapat inspirasi serta semangat untuk bangkit kembali .Blogwalking dan baca entry entry yang boleh menaikkan semangat/ bagi idea.. Lepak kat Ben Ashaari (contohnye).. Takpun makan dulu…..

. Mereka yang sering memotivasikan korang ..mereka dan keluarga mereka.. Kawan kawan bloggers sekalian.. Kalau tulis entry sedih2/ keciwa pasti ramai yang bagi semangat.. Thanks to all..

Kawan kawan baru.. teruskan berblog.. Jangan putus asa, walau cemane pun kita tulis, pasti ada juga yang baca…

Latest blog yang di follow: http://aiensahaja.blogspot.com/

sebab?.. Dia latest follower/ kawan  blog ALL IN ONE

Jika berminat.. Macam biasa .. Sila buat satu entri :

  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG

  2. Tajuk : BEN ASHAARI ! MASIHKAH KAU INGAT ?? dan linkkan ke entri tersebut ..

  3. Sila taipkan cerita dengan mengambil point yang diberikan dilink atas sebagai panduan dalam.. Ingat , setiap karangan mestilah MELEBIHI 100 patah perkataan ! Lebih tauuu.. kalau kurang , takkan senaraikan ...

  4. Berikan satu nasihat buat blogger blogger baru ...

  5. Sila berikan satu blog yang telah korang FOLLOW hari ini .. Paling terkini !! Tulis urlnya .. dan kenapa korang follow blog tu.. haaaa ..

11 comments:

zacky ~786~ said...

waahh ..~
sy jun 2010 ..!! huhuuu.. ada byk idea nk tulis.. p tak terlutis... sbb ada jerr bende nk wat.. ekekee.. last2 lupa dh idea tuu .. hehee.. adehh ...

nur said...

Zacky..
sebaya le blog ye.. kalau masuk sekolah sama tingkatan la ye

Mama Zharfan said...

ada nama me kat entry ni :) terharu la plak :) me plan nak buat gak entry--those yg tulis entry mcm ni--ada me simpan2 few entries (me bookmark) --sbb for me, it's sweet to know ada org appreciate comment kita kan :)

happy blogging and keep it up yer :)

Mama Zharfan said...

anyway, kebetulan, july 2010 pun adalah bulan me mula serius+aktif berblogging (motivated by nuff :)--monetary gain matters :) :) before july 2010, me blogging tanpa pikir monetary reward :p

Mama Zharfan said...

http://suzie284.blogspot.com/2011/01/awas-entry-tribute-aka-sedikit-ss-best.html

Aien Najib said...

wahh ..ade my link kat situ .appreciate sgt2 ^^, act ,ain baru ag dalam blog2 nih :) maen redah jepp .tengs alot dude :))

nur said...

MZ
thanks a lot!!!
cepat sangat MZ wat entry tu.. terbang melayang nih!!!

nur said...

aien..
kata orang langkah kanan ye

arep_lockermonth said...

thnx sebb singgah blog arep!arep follow kamo dah!

yad'z said...

salam kenal.... golek3 dari BA...^^

Lulu caldina said...

yeah...semoga terus maju jaya dalam dunia blog...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...