Nak Souvenier best?

Tewas Juga Akhirnya..

Menahan mata yang mengantukk.. Akhirnya tewas juga.. Kepenataan kah?.. Mungkin.. Banyak kerja kah? Bolehla tahan… Lalu cukupkah tidurnya.. Ye.. Terlelap barang semnit dua tadi.. bila terjaga rasa lebih bertenaga.. Kalau diturutkan yang satu lagi si N tu.. Pasti enggan buka mata lagi.. Kemudian pasti terleret leret dan badan pula bertambah letih…

Beberapa persoalan bermain diminda:

  • Ada ke silent reader blog ni?
  • Ada ke bukan seorang blogger yang baca blog ni>
  • Ada ke blogger baru first time sampai sini?
  • Ada tak blogger yang buat blog lepas baca blog ni?..

(Tiba tiba je timbul persoalan)

Yang pasti, ucapan Terima Kasih buat kalian yang sudi bersantai disini..

11 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

Insyaallah
saya ada datang menziarah

Wassalam

woot-woot said...

ade tu...ade..jgn risau :)


melukis komik itu haram ?!##
perokok pon nak bela palestin ?!erk##
hina seorang pendosa,boleh ke?##
sape kata kt malaysia takde penguin?ade lah !

ojan said...

sama-sama...

hehehe~

Muhammad Hamidi Zamri said...

sy 1st time smpai sini..huhu

VIVIAN said...

lama dah add blog ni..tp slalu masok..sbb dlm blog list..tp nak komen tu tak terkomen. hehehe

AMMAR YASIR said...

Ammar datang sini..hehehehe nak join contest ni tak?
http://eddysyrol.blogspot.com/2011/01/contest-cintai-alam-sekitar.html

Adzriel AB said...

saya pun nak follow...syok baca ni..

Mama Zharfan said...

BW --it should be mutual--even masa me belum pernah dtg blog u pun, u selalu dtg blog me..tq sgt2 :)

cemomoi said...

adaaaa!

Miecyber said...

Saya baca blog nie sambil senyap senyap...sebab saya duduk sorang diri sekarang nie Hehehhe

Benteng Jerantut di langgar Garuda

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jom santai2...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...