Nak Souvenier best?

Facebook Nak Tutup?

Betulke Facebook nak tutup.. Mark, si pemilik Facebook ni dah tak larat nak uruskan Facebook ni. Jadinya si Mark nak tutup Facebook ni.. Setuju ke tak?..

Dalam banyak banyak laman komuniti ni, rasanya Facebook adalah yang paling efisien la buat masa ni.. Paling senang nak guna.. Dan sangat efektif.. Kat telefon pun boleh update kan..

Bila Mark tutup Facebook ni pada 15 March ni, maka pengguna pengguna Facebook akan hilang semua kawan kawan yang lama atau baru..Dan telah diingatkan untuk copy atau save semua gambar daripada Facebook tu, yela, bila dah tutup Facebook tu nanti, semua gambar tu tak akan boleh diakses lagi..

Selepas ini, kat mana nak bersosial secara maya lagi?.. Myspace? friendster? Diaspora?.. Pilihla sendiri... Takpun cipta laman komuniti yang baru.. Letak le tajuk sesedap hati..

Secara peribadi, sejak berblog ni, rasa lagi best blog dari Facebook pula.. Disamping berblog, boleh letak iklan Nuffnang, kalau aktif.. boleh buat akaun sampingan.. kalau kurang aktif.. at least ada juga duit saku bertahun2 lagi.. oke apa kan..

Tolong Ingatkan Aku, tujuan asal berblog, bukan duit semata tapi.. bila dapat duit best juga kan..
Lepas ni semua yang ada facebook kenala berjinak jinak dengan blog ye.. Best tau..

8 comments:

azhar said...

jgn depa tutup blog suda...huhu

DKosongLapan said...

jgn ghiso.....die dah napikan FB akan ditutop...tu semue kabo angin jeee

Miecyber said...

Blogging lagi besh kan...

Payung LED

ardinihumaira said...

biau la kalo dia nak tutup. baru kurang sket aktiviti pelik2 masyarakat skang ni ;p

Peri PiA said...

ade baik nya ...jenuh2 pia nak back up
sayang sikit kawan2 yg telah dikumpul hehe

azzey said...

nur: smlm byk blog bercerita ttg ni termasuk blog saya...

Mat Ganu said...

a'ha kan...best pulak berblog nie...mula suke2 jer...hehehe

mia said...

hehe..semua haru fb nk tutup ea..eh same la dear, mia pon rse blog lg best dari FB..ehkeheke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...