Nak Souvenier best?

Jom Masuk U / Isi Borang UPU online

Musim masuk U ye sekarang ni.. Bukanlah masuk U.. tapi sibuk sibuk mengisi borang UPU.. Sekarang dah online.. senangle ek?.. Kadang terfikir gak.. camanela agaknya bagi yang duk jauh di pelusuk negeri, yang takde ine internet tu?. Macamana nak apply eh..

Masa zaman UPU baru start online ni, memang masyukle CyberCafe ye.. Semua yang tade internet berpusu pusu serang CyberCafe.. Tak kurang juga yang kat sekolah tu Cikgu cikgu yang buat alternatif bagi peluang kepada mereka yang takde line internet untuk isi kat sekolah.. (Ada lagi ke?)

Since teknologi dah serang manusia, mungkin sekarang ni kebanyakan dah mampu untuk mempunyai broadband sendiri.. Tapi line tu.. bergantung pada kawasan la kan..

Ada ke sesiapa yang masih blur untuk isi borang UPU online ni?.. Masa blogwalking, dapat link ni.. nak share la..
http://amirazoe155.blogspot.com/2011/01/panduan-mengisi-borang-upu2.html

http://upu.mohe.gov.my

13 comments:

Miza Yusof said...

thanks for this info :)

aDisH.sHidA said...

semalam dr tolong sorg lepasan spm isi tp xsmpt nak hantar n sah permohonan dah jammed...arini try pun xleh gak nak reg

Misz Sephia said...

Thanks for the info. Sekolah saya memang buka Pusat Akses untuk kegunaan orang ramai terutamanya utk tujuan mcm ni. tapi since dh x masuk U, kalau xde infor sharing mcm ni, sure x tahu.
Thanks again!

Mat Ganu said...

jom2..hehehe

ira-yoshida said...

sy dah merasa isi borang nih..huhu

Badrul Hisham Abdul Kahar said...

Isi jgn tak isi..itu 1 cabang masa depan.Jemputlawat kami d Uk ni..
http://badrul-perjalananku.blogspot.com/

Miecyber said...

Layakkah daku untuk isi borang UPU lagi....

Karikatur

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dah isi lame dah..
dah masuk u dah...
heheh....

Peri PiA said...

semoga pia berpeluang stu hari nanti

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

thanks sebab share my link here :)

Anonymous said...

kenape tak boleh isi ea? bile nak bukak page yang ke due asek tak boleh je.. banyak kali da try, tetap tak boleh..

munk said...

cmne nak isi yerr??

Anonymous said...

Every weekend i used to pay a visit this web site, as i wish for enjoyment, as this this
web page conations actually good funny information too.


my site - wet brunette teenie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...