Nak Souvenier best?

Khairul Fahmi Breakout

Terkejut dengan tajuk post ni? Apa maksud breakout ni?.. Dah jadi wabak agaknya nama Khairul Fahmi ni.. Rata rata orang search tentang dia.. Takde ke nak search tentang ALL IN ONE ni ye?.. Blog cabuk.. takde sape la nak herankan.. Tapi takpe, mana tau satu hari nanti malatops.. (Azam tahun baru ni).. Kalau nak lekas malatops.. Bomkan aja.

Kisahnya begini. Tajuk ni tercetus tatkala menggoogle tadi. Nak riki riki juga la apa yang tengah hot di pakcik google. Rupanya nama Khairul Fahmi ni yang top list. Dah nak kalah Hanis Zalikha kot.. Dan Elia tu pun makin murah rezekinya in term of semakin dikenali.. Dan kalau words lain ada percentnya.. Tapi kat Khairul Fahmi ni = Breakout.. Ramai sangat peminatnya sampai ke luar negara.. Dah taraf Mawi World dah ni.

Lepas ni boleh letak Fahmi World la pulak ye.. Bangga tak.. Mestila bangga kan.. Dapat naikkan ranking bola sepak Malaysia ke tangga yang lebih baik.. Dan Liga Perdana pun semakin rancak ye.. Makin ramaila sokong bola sepak tempatan pasni.. Tapi harapnya kene kurangkan kontroversi dan tingkatkan prestasi.. Barulah World ye tak.

Apa pun, semoga sukan negara kita ni bertambah la maju ye.. Jadi cam Datuk Nicol tu.. (sangatle kagum dengan dia: Lima tahun berturut turut jadi Juara Dunia..)

10 comments:

Rozuan Ismail said...

sentap dengan tajuk tu..ingtkan breakout mende la tadi

~♥ Mawar ♥~ said...

buat tekkejut jee.. hhuhu

Sharifah nor said...

jom ambik tag..http://effa-k-poh.blogspot.com/2011/01/laki-give-away.html#links

Mama Zharfan said...

ni yg dikatakan rezeki/popularity yg mengejut and tak diduga--kan ada ayat Quran yg menyatakan : Tuhan berkuasa bagi kebaikan/kemuliaan kpd sesiapa jua yg dikehendaki, begitu juga dgn kehinaan, kesusahan, sekelip mata boleh berlaku..:)

mimiekucayang said...

suka yg part kurangkn kontroversi tingkatkan prestasi tu... hehe... jgn main x seberapa, kontroversi je byk sudah la... gud khairul fahmi and semua... chaiyok!!

nur said...

wan
sentap ke.. hehe.. nak wat camno dah diyer glamer kan skang

nur said...

mawat
jgn tekejut sgt ye

nur said...

kak nor
oke
ambik nanti

nur said...

MZ
setuju sangat..

nur said...

mimi
sama
sama sokong ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...