Nak Souvenier best?

Pelakon Korea



Bila google gambar pelakon korea.. ini la antara gambar yang ada.. Hmm.. tengok sekali pandang memang ada iras juga la kan.. Pelakon korea oh pelakon korea.. Namanya Khairul Fahmi Che Mat. Yang mana satu? Yang penjaga gol tu. Yang dapat hadiah rumah dari Negeri Kelantan tu..

Selamat terdengar kat radio yang kecoh si Khairul Fahmi ni dapat kontrak dengan Manchester United. Wah.. gempak tu.. Tapi LO cakap, indah khabar dari angin je la.. ( Tak sangka ye berita kat blog ni leh masuk radio gak.. sebab baca kat blog je tentang gossip tu)..

8 comments:

shapoji said...

duh!!

baincardin said...

the power of blogging! ^_^

toyolkiut said...

alhamdulillah..
dh rezeki ia dpt umah br..

mie said...

tuu mesti ramai dah buat post ttg khairul fahmi...
sampai google pun dah pening..
heheee

amirah said...

glemer sungguh dia ni.harap terus bagus sampai bersara

ardinihumaira said...

hehe..
OKB ;)

Peri PiA said...

hihi,sebab tu ramai peminat

alexa yussida said...

kehkeh..MU tu tipu ajaa:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...