Nak Souvenier best?

Puisi Sakit Hati

Ada juga ye tajuk macam tu.. Macamana la bentuk gaya dan pesennya puisi sakit hati ni?.. Adaah hati yang terluka atau bahasa yang menyakitkan hati.. Ada ke orang cipta puisi camni?..

Tajuk ni sebenarnya adalah keyword yang orang cari dalam blog ni.. Kelakar la pula rasanya.. takde pun tulis tulis puisi sebegini.. Tak pandai pun tulis.. Tak berseni.. Jiwa keras ni. Agaknya sebab suatu hari tu ada copy bukan teh.. satu puisi yang menarik.. Ala puisi tajuk apa tah.. Yang Rangga cipta dalam cerita cinta Indonesia : Ada Apa Dengan Cinta..

Macam macam ye orang google.. Dunia takde sempadan kan... Di hujung jejariruncing kan boleh dapatkan semua.. Apa yang difikirkan sang pencari Puisi Sakit Hati tu.. Putus cinta ke?.. Nak bagi kat sapa puisi tu?... Kat ex boyfren ke ex girlfen ?..

Agaknya ada tak sesiapa boleh cipta satu puisi bertemakan sakit hati..


5 comments:

d_LA said...

kalo puisi sakit ati ni mungkin kene buat time skt ati kot..hehe

Aki said...

aki de puisi skt ati. nak x? haha

al-lavendari said...

sakit sungguh hati ku ini
bila masuk sini tiada puisi !

hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak wat puisi saket ati kene ambik mud la...

Peri PiA said...

dah tak de makna nya hehe

luahan sakit hati byk hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...