Nak Souvenier best?

Rahsia Terbongkar!!!!

Pada suatu hari yang damai, angin bertiup sepoi sepoi bahasa..Hari tu pulak hari cuti.. Dengan tidak semena mena Huszaini telah mendapat idea bernas untuk pergi bershopping.. Nak shopping apa pun beliau tidak pasti lagi.. Lalu, beliau pun mengajak Syed Hilmi Syed Yahya untuk memandu ke tempat yang dituju... iaitu shopping mall.. Ini adalah kerana sudah lama lesen beliau tidak diperbaharui..

Sedang asyik bermesyuarat tingkap di shopping mall itu, ternampakla akan beliau seseorang yang macam pernah ku kenal.. Rupanya dari kejauhan tidak begitu jelas wajahnya... Pabila hampir barula clear seperti kristal akan gerangan orang tersebut.. Sedang enak menikmati tiramisu kek..(bukan cerita kat TV3 tu: yang Faizal Tahir ke Faizal Yusup berlakon tu...) rupanya ardinihumaira yang dilihatnya..

Apalagi, dengan segera mereka pun join sekaki di meja yang lain sebab katanya ardinihumaira.. Tempat ni dah ada orang booking.. namanya mzhany..

Hehe.. layankan aje cerita rekaan semata.. Apalagi jom ajak mereka g pekena teh tarik bukan timbang kat mana mana warung..

1 comments:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

haha,,,smart cerita....tpi,semenjak biler Syed Hilmi Syed yahya jadi driver nie...?? hahaha...entry yg paling menarik n cretive...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...