Nak Souvenier best?

Semalam Kek Coklat, Harini Cheese Cake

Dah cuba ke resepi kek coklat yang dikongsi semalam?.. Enak tak?.. Kalau bab bab resepi yang mudah senang je.. selalunya g je cari kat MyResepi.com tu.. Memang mudah sangat le.. Lepas tu kalau sesiapa dah cuba, boleh upload gambar masakan mereka.. Seronok kan..

Tapi ni cerita pasal blogwalking la.. Sebab masa blogwalking terjumpe entry yang menawan.. terus bookmark . Dan nak share link tu kat sini..Sebab nanti lainkali kalau tetiba nak masak makanan feveret tu, takyah bawa buku resepi.. Rujuk aja blog untuk cari link yang dimaksudkan

Kat mana?
Kek Keju Mr Mama..

6 comments:

Lelaki Ini said...

sapa yg buat minta tlg hntar kan kat saya!

cemomoi said...

abih la gigi!

Mama Zharfan said...

me fail bab2 baking cake heheh senang beli aje sbb bukan everyday mkn kek kan hehehe

Peri PiA said...

yum3..belum cube lagi he2

sissyira said...

salam


cheesa cake, suka sangat..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

name dah lazat...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...